خبر ورود افراد مسلح به داخل کشور صحت دارد؟ پزشکیان: ایران امروز در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی تاریخ خود قرار دارد سرلشکر ایزدی: دشمن از ملت بزرگ ایران شکست خورده؛ تسلیم نمی‌شویم متلاشی شدن یک تیم تروریستی در استان سیستان و بلوچستان واکنش سرلشکر رضایی به توهمات ترامپ: واقعیت را ایران رقم می‌زند روایت نیکزاد از علت به پناهگاه نرفتن رهبر شهید ابوترابی فرد: حراست از امنیت کشور جزو وظایف امت مبعوث شده است حجت الاسلام شیرازی: همه مشکلات جهان برخاسته از عدم تبعیت انسان‌ها از فرمان الهی است تیراندازی و درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک سردار قاآنی: نسل جدید حزب‌الله صهیونیست‌ها را مورد هجوم قرار می‌دهد غریب‌آبادی: آمریکا به‌جای موعظه دیگران، پاسخگوی جنایات خود باشد خطیب‌زاده: توپ در زمین آمریکاست تکذیب ورود گروه‌های مسلح به کشور تاکید رییس سازمان انرژی اتمی بر اهتمام ویژه صنعت هسته‌ای در راستای ترویج قرآن آیت‌الله جوادی آملی: حفظ کشور با همراهی مردم محقق می‌شود

دفاع عضو اصلاح‌طلب شورای شهر از مدیران دوره قالیباف

دفاع عضو اصلاح‌طلب شورای شهر از مدیران دوره قالیباف عضو اصلاحطلب شورای شهر تهران می گوید نباید همه مدیران را با دیدگاه سیاسی طرد کرد. او از برخی مدیرانی که در دوره شهردار اسبق جذب شهرداری شده اند، دفاع می کند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۱ - ۲۷ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 18
کد خبر: ۲۲۷۴۷

به گزارش راهبرد معاصر ، حجت نظری، عضو شورای شهر تهران معتقد است نباید به دلیل آنکه برخی مدیران شهرداری در سالهای قبل وارد این سازمان شده اند، مورد غضب قرار گیرد.

 

این عضو شورای شهر با بیان اینکه بسیاری از جوانانی که در صف گرفتن پست هستند، از دوره قالیباف وارد شهرداری شده اند، گفت: بالاخره برخی از این پست ها نیاز به گذراندن تعدادی سنوات خدمتی دارد و طبیعتا این مصوبه برای نیروهای جدیدالورود اثری ندارد. الزاما تمام کسانی که در دوره قالیباف وارد شهرداری شده اند، وابسته سیاسی به او نیستند. شهرداری برای جمع آوری پسماند و انجام امور عمرانی، نیاز به نگاه سیاسی ندارد.

 

او در ادامه سخنانش گفت: چینش آرا و ورود و خروج اعضا از صحن نشان می داد شورای شهر می خواست میخ را به تابوت جوانگرایی بکوبد.

منبع : خبر آنلاین

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار